Frumusețea imperfecțiunilor perfecte

„Există unele lucruri frumoase care păstrează mai multă strălucire atunci când devin imperfecte decât atunci când sunt desăvârșite.” 

Reclame

32 de gânduri despre „Frumusețea imperfecțiunilor perfecte

 1. Sincer, mie îmi displac ! Sunt oribile florile vestede asa ca le prefer pe cele naturale vii, proaspete, boboci sau flori mature cu petalele etalate-n razele de Soare, desavârsite, care încânta simturile fiintei si confera frumusete, prospetime, parfum si stralucire autentica gradinilor paradisiace ale Terrei !
  O zi cu flori viu colorate si parfumate, în Suflet !

  Apreciat de 1 persoană

   • Haide,draga Rhéa ! As zice sa nu amestecam albul cu negrul, ca prea iese o combinatie gri de tristete, pesimism si descurajare. Eu as zice ca mai bine sa tindem spre frumusetea albului stralucitor, spre caldura si lumina razelor de Soare, sa renuntam la negru si obscuru-ntunecat si sa privim cu optimism spre viitor, la Cel ce ne-a iertat, eliberat si binecuvântat ! 🙂
    Sa fiti iubiti si fericiti !

    Apreciat de 1 persoană

    • Știi? Viața e compusă din N nuanțe. Le plac pe fiecare în parte. Asta nu înseamnă nici că mă încarc de pesimism nici că mă scald într-un alb plin de extaz. Trăiesc și mă bucur. O fi suficient?

     Apreciază

     • Suntem liberi sa decidem si sa ne asumam suficienta ori insuficienta vietii si bucuria ,iar daca afirmatiile tale sunt reale, obiective, nu doar afirmatii scrise, ma bucur pentru tine !
      Personal niciodata nu am considerat (nici azi nu le consider) lucrurile frumoase, izvorâte din Sursa Iubirii neconditionate, hristice, bucuria, pacea, bunatatea, iertarea,iubirea, fericirea, si tot ce tine de „roadele Spiritului Sfânt”, îndeajuns si suficiente, nutrind din ce în ce mai mult, azi chiar înfometat mereu dupa aceste valori sufletesti si spirituale elevate, bucate autentice alese,nelimitate, paradoxale, atemporale…

      Apreciat de 1 persoană

      • Corect ! Unii (putini) aleg Viata, cei multi au ales Moartea si Locuinta moetilor, sarbatorindu-o cu mare bucurie a întunericului obscur, apoi mormaie si se plâng ca sunt nefericiti, dar tot nu parasesc întunericul mortiii sa vina la Lumina Viatii, Hristos !
       O zi cu lumina în Suflet !

       Apreciat de 1 persoană

  • Am păstrat un trandafir primit cu ocazia zilei de naștere câțiva ani într-o felicitare. Și-a păstrat frumusețea și mi s-a părut că și oarece parfum.
   Cât despre timbre, știu despre ce vorbești. Moştenisem într-un timp clasoarele unui verișor. Apoi, după ce a apărut soră mea, le-a cam distrus … hihihi. Valoarea lor o aflasem mult mai târziu când deja fusese prea târziu. 😊
   Zi frumoasă, Petru

   Apreciat de 1 persoană

 2. Florile vii sau moarte, sunt oglindirea lumii noastre interioare. Uneori suntem si noi vii sau morti, depinde cum ne prinde ziua, dorul, amaraciunea sau egoismul. Uneori inviem, alteori ratacim in universuri paralele, alteori facem rai din ce avem. Lumina si candoare, suflet frumos! ialina222.wordpress.com.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s