Punct. Și de la capăt …

… cred că uneori, cel mai bun lucru pe care poți să il faci, este să nu faci nimic. Să nu te gândesti la nimic, să nu visezi nimic, să nu speri nimic, să nu vorbești nimic, să nu pui nicio intrebare. Să nu faci nimic altceva decât să respiri. Să respiri controlat. Conștient. Regulat. Și să lași viața să se întâmple. Independent de toate așteptările tale. Firesc. Aşa cum ți-a fost dată.

Reclame

26 de gânduri despre „Punct. Și de la capăt …

  1. E fain când pui „Punct” vietii relative,însa daca „…de la capat” înseamna un acelasi drum firesc,o cautare a (non)valorilor umanist-materialiste,sub o noua forma moarta,(religii,filozofii,traditii si legi facute de oameni morti)în care omenirea se zbate de milenii înselata de atractii si satisfactii ale perceptiei celor cinci simturi primare,mostenite genetic de la parintii biologici,înca nu putem afirma ca traim cu adevarat.
    Adevarata viata este revelata doar celor ce si-au rastignit firea adamica,transformati de credinta în Hristos,Fiul omului,Cel nascut din Cuvântul lui Dumnezeu,morti si înviati împreuna cu EL,nascuti din nou din apa si Duh,care traiesc identic cu EL,iubind neconditionat,sacrificator,fara prejudecati,ofrindu-Si trupul si sângele Sau tuturor celor ce vor sa-L manânce si sa-L bea zilnic,eliberându-si sufletul din acest trup de moarte,în care suntem închisi pentru putina vreme,în scopul de a ne cerceta si recunoaste slabiciunile,si razvratirea împotriva Celui Ce Este Creatorul si Ziditorul Universului si al Adevaratei Vieti eterne si fericite,dincolo de perceptia veche,în dimensiunea elevata a Duhului Sau Cel Sfânt în care si ingerii ar dori sa priveasca…
    O noapte superba draga Rhea,tie si tuturor celor dragi !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s