Rozul … mă minte.

Uneori, te trezești purtând în cârcă un dor aproape kilometric. Unul, ce pornește din cel mai adânc punct al tău și se târăște aproape tragic, mult înafara ta. Și, realizezi că nu știi cum ai putea să-l descâlcești să nu ți se împiedice ziua în revărsarea lui. Neputința – întotdeauna ea – te lasă prost în fața lui – a dorului – și rămâi împiedicat până si în vise. Constați in final, ca dorul e atotputernic, nelasându-ţi nici cea mai mică șansă de al învinge.

Îți rămâne doar vânataia câștigată în urma căzăturii. Un fel de premiu de consolare. Și un mănunchi de lalele.

Reclame

5 gânduri despre „Rozul … mă minte.

  1. Doru’ asta,face ravagii în toate sufletele simtitoare,sensibile si vii,rozând fiinta din interiorul invizibil,încet dar sigur,celula cu celula,distrugând fiinta vie rational-sentimentala,(precum moliile tesatura) transformându-o în tr-un timp mai scurt sau mai îndelungat într-un autentic cadavru viu,asemeni unei epave abandonate, incapabila sa iasa în largul marii ,inutilizabila,si nefolositoare armatorului .
    Solutia reabilitarii,vindecarii este UNA ! Metamorfoza (re)nasterii din nou,din apa si Duh,a „lepadarii” sinelui,EGO-ului si înlocuirii ‘golului’ cu Hristos,>UNICA< Cale,Adevar,Viata,si fericire eterna !

    Apreciat de 1 persoană

  2. minciuna rozului nu se numara intre minciuni… doar pentru singurl fapt ca rozul trece dincolo de puterile noastre si inveinge pentru noi acolo unde noi suntem infranti… lasandu-ne frumusetea dorului si peranta implinirii lui…
    nu… rozul trece dincolo de noi… si nu ca o minciuna… ci ca o parte a noastra… a trecerii noastre spre implinirea dorului care doare…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s