Close to God

image

Apropie-te de Dumnezeu cu tot ce ai!
Cu inima ta. Cu mintea ta. Cu sufletul tau!
Cu toate gândurile tale. Cu toate speranțele tale. Cu toate temerile tale.

Apropie-te de Dumnezeu cu tot ce ai!
Cu toată necredința ta. Cu toată tristețea ta. Cu toată indoiala ta.

Apropie-te de Dumnezeu cu tot ce ai.
Şi chiar dacă simți că n-ai nimic, daruieşte-i Lui tot nimicul tău!
Imposibilul … îl va face El!

Reclame

20 de gânduri despre „Close to God

   • Rhéa,tu esti o autentica luptatoare ! Continua în acest ritm,lauda-te cu El,traieste ca El,IUBESTE ca El,sufera (daca-ti cere) ca El,mori (daca-ti cere) ca El în trup si vei fi vie în DUH si ADEVAR,metamorfozata împreuna cu El,o stea stralucitoare pe’ntunecatul cer,ce lumina-vei noaptea,spre astri stinsi si morti,creind cu CREATORUL viata pentru toti.

    Apreciază

 1. Draga Rhéa. Intuitia îmi sopteste ca din pricina com. mele,multi dintre „prieteni” te parasesc. Daca nu vrei sa-i pierzi,poti sa-mi suprimi com. n-am sa ma supar pe tine,deoarece ai riscat mult de când eu am început cu citate din Scripturi,si,oricum,ai facut o lucrare super,pentru Imparatia lui Dumnezeu care v-a aduce în f.scurta vreme transformari la scara planetara.Esti o femeie autentica,minunata ! Vei ramâne vesnic în sufletul meu ! Fii binecuvântata,tu,si toti cei dragi tie.

  Apreciază

  • Iosif, cine doreste – ramane! Cine nu se simte bine aici – pleaca!
   Nu-i mare filozofie. Imi place sa cred ca acest blog INCA imi apartine. Motiv pentru care, scriu despre ce-mi place si permit dreptul la replica tuturor. O fi bine … n-o fi …ce mai conteaza?!
   Dumnezeu stie! 😀

   Apreciază

 2. Esti o curajoasa fenomenala,admirabila ! Constientizezi cât pierzi din ratingul blogului si la câte atacuri te expui postând com. mele ? Ori,poate stii cine sunt si cu ce ma ocup,sau doar intuitia te determina sa fii de partea Adevarului ,indiferent de consecinte si cost ?!…Oricare ar fi motivatia,voi mijloci la TATAL nostru pentru protectia ta si a celor dragi. Esti un „vas” pretios în Templul lui Hristos !

  Apreciază

 3. Foarte frumoasa melodia, minunat indemnul ei!
  Asa este. Dincolo de „nori” – de problemele cotidiene – ne sta Lumina, Dumnezeu, cel ce ne vegheaza fiecare ticăit al inimii.
  Multumesc!

  Apreciază

 4. Close to God is close to heart!
  Rhea, cine caută miez, revine, cine caută poleială, pleacă. Tu scrie-te, scrie-L, scrie-o pe Ea, Iubirea ta…

  Apreciază

   • S-a demonstrate științific ceea ce misticii știau dintotdeauna, că toate manifestările sunt din…LUMINĂ aflată pe diferite niveluri vibraționale. Adică , așa zisul D-zeu ESTE în tot și toate. De ce să te rogi cuiva de-i zice D-zeu, ca și cum ar fi în afara ta?!
    Problema este că oamenii și-au făurit dumnezei imaginați de gândire considerându-i mai apoi ceva sacru la care să se închine. De fapt oamenii se închină la niște concepte imaginate de gândire. Da! Totul este OCEAN, iar noi suntem în situația peștilor care caută apa în ocean, care caută Oceanul(?!) în OCEAN. Dintre aceștia , unii mai jmecheri, dar la fel de inconștienți, au devenit conducătorii turmelor, pretinzând că ei știu unde este D-zeu, că ei pot intermedia această relație cu D-zeu. Așa au apărut bisericile cu popii lor mincinoși.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s