Zi senina, dragilor

scented-english-roses-hot-pink-and-purple

De-a lungul vremii, am trăit mii de clipe, și toate diferite, unice, încărcate cu sentimente fel de fel.
Nu le regret sub nici o forma. Pe niciuna!
Si deși am visat mult, și prea puțin din visele mele au ajuns sa se împlinească, au fost destule care mi-au umplut inima de împlinire, ca sa continui sa visez.
Am avut parte de prieteni care au fost alături de mine o perioada, apoi au plecat, prieteni care sunt aici acum și prieteni care s-au transformat pe parcurs în inamici… însă continui sa am încredere în oameni orice ar fi.
In sfârșit, m-am născut cu inima plina de credință. Am înălțat rugi care s-au lăsat duse și care n-au găsit nici un răspuns. Cu toate acestea, am avut parte de mii si mii de binecuvântări din partea divinității, motiv pentru care, credință mea creste pe zi ce trece.
Nu pot sa regret nimic.
Nu am putere sa reneg și n-am nici un drept sa refuz sa vad partea plina a vieții…. Neajunsuri vor fi mereu.
Lumina fără întuneric nu-și are rostul.

Anunțuri

23 de gânduri despre „Zi senina, dragilor

   • Avem voie multe. Doar în teorie… Practica îi doboară însă pe mulţi De fapt pe noi toţi. Şi regretăm fiecare secundă din viaţa asta. Când a fost bine, regretăm că s-a terminat. Când a fost rău regretăm că s-a întâmplat. Dar ştim atât de bine să „ne ducem cu zăhărelul” încât totul ni se pare demn de admirat…

    Apreciază

 1. „Lumina fara întuneric nu-si are rostul.” (Chiar asa sa fie…OARE,draga Rhéa ?…:)

  „Odinioara erati întuneric,dar acum sunteti lumina în Domnul. Umblati deci ca niste copii ai luminii.”
  „Voi însa sunteti o semintie aleasa,o preotie împarateasca,un neam sfânt,un popor pe care Dumnezeu Si L-a câstigat ca sa fie al Lui,ca sa vestiti puterile minunate a Celui ce v-a chemat din întuneric la lumina Sa minunata.”
  „Voi toti sunteti fii ai luminii si ai zilei. Noi nu suntem ai noptii nici ai întunerivului.”
  „Caci oricine face raul uraste lumina si nu vine la lumina ca sa nu i se vadeasca faptele.”

  Lumina si întunericul,binele si raul,viata si moartea,sunt mosteniri genetice înnascute,înscrise în A.D.N.-ul fiecarei fiinte umane nascuta pe terra,de la începutul existentei omului rational.
  Ratiunea fiecaruia dintre noi,ne confirma continuu (daca nu e adormita sau anihilata de scopuri egocentriste) diferenta între cele doua aspecte înnascute,mostenite. Alegerea însa,între aceste doua stari este decizia fiecaruia dintre noi.

  Apreciază

    • @calinakhimu.
     Personal consider si cred Cuvântul lui Dumnezeu,net superior oricarei filozofii,teorii sau stiinte umane oricât de credibile ar parea,convins fiind ca,tot ce este scris în Biblie este revelatia lui Dumnezeu ,absoluta si incontestabila.

     „Dumnezeu a vazut ca lumina era buna si Dumnezeu a despartit lumina de INTUNERIC.”

     Pe de alta parte prefer sa ma bucur si ma voi bucura de binecuvântarile lui Dumnezeu,crêzându-L (pe Cuvânt) evitând încrederea în omul muritor,limitat si schimbator.

     „Asa vorbeste Domnul:’Blestemat sa fie omul care se încrede în om,care se sprijina pe un muritor si îsi abate inima de la Domnul! caci este ca un nenorocit în pustiu si nu vede venind fericirea ; locuieste în locurile arse ale pustiului,într-un pamânt sarat si fara locuitori.Binecuvântat sa fie omul care se încrede în Domnul si a carui nadejde este Domnul.”

     Apreciat de 1 persoană

     • Măi Iosefe…tu poți să consideri și personal…și accelerat sau cum vrei tu, dar te rog, înțelege că nu toți oamenii au , sau se lasă prostiți de o gândire copilărească , în sensul IGNORANȚEI acestei gândiri. Repeți papagalicește niște scrieri pentru mințile unor oameni IGNORANȚI, cărora trebuiau să le fie spuse lucrurile pe înțelesul limitelor acelor oameni.
      Ce știi tu despre ”cuvântul” lui D-zeu?! NIMIC ! Repeți papagalicește niște citate din biblie. Ce știi tu despre D-zeu? Același nimic. Vorbești după ureche. Tu nu poți înțelege un lucru simplu, evident pentru oamenii timpului actual: D-zeu nu este ”cineva” anume, el nu poate fi personificat, el nu vorbește… Dumnezeirea este starea Universului, este sfințenie în sine, sfințenie ce se regăsește în TOTUL acesta Universal. Dacă vrei(tu știu că nu vrei), D-zeu este armonia desăvârșită pe care nu VREM să o vedem. Mai curând credem în întuneric decât în lumină, deoarece pâna acum am empatizat cu întunericul, LUMINA fiind ținută sub obroc.
      Măi Iosife…D-zeu blesteamă? Chiar nu știi ce spui, sau vorbește gura fără tine? Tu cu citate din astea vrei să fii convingător? Insulți minima inteligență. Vrei să te încrezi în Domnul? Vrei să respecți Universul? Începe cu TINE, cu respectul pentru ADEVĂRUL experimentat de sufletul tău. Fii OM ÎNTREG…IUBEȘTE și fă ce vrei. Lasă farafaslâcurile cu pedepsele Domnului, cu neputința științei și imperfecțiunea oamenilor. Știința, oamenii, tot ceea ce există, ce se manifestă sau încă nu se manifestă…ESTE d-zeu, iehova, budha, sau cum vrei să-i zici. Ieși la LUMINĂ, ieși de sub pulpana popilor și… FII .

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s