Undeva pe-acolo

                      Adevărul este un puzzle ce cuprinde adevărurile fiecăruia.
Reclame

12 gânduri despre „Undeva pe-acolo

 1. Relativa definire.Celor mai multi dintre noi,ne este rusine de Adevar,preferând o viata a minciunii,înselându-i pe cei din jur si înselându-ne pe noi însine,traind într-un continuu compromis,si viata duplicitara.
  ADEVARUL ABSOLUTeste UNIC,este CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU,intrupat în HRISTOS ISUS,respins de sistemele puterii religioase si politice,batjocorit,scuipat si RASTIGNIT,pentru ca societatea materialist-umanista,sistemul politico-religios -economico-financiar,nu poate guverna masele decît tinândule în acest sistem înselator,obscur,al minciunii denumit „ANTICHRIST”(potrivnicul lui Hristos),care a amagit,înselat,condus societatea umana,de multe ori în istoria lumii,spre autodistrugere,de care vom avea în curând parte si noi,generatia „superinformatizata”.:)
  „Daca ramînneti în cuvântul Meu,sunteti cu adevarat ucenicii Mei.Veti cunoaste ADEVARUL si ADEVARUL va va face SLOBOZI.”
  Suntem noi cu adevarat slobozi? Ori suntem sub sclavia propriilor noastre tentatii firesti,amagiti de perceptiile simturilor, satisfacerii „poftelor” biologice,efemere si de scurta durata,înselati de minciuna dorintelor firesti,efemere si trecatoare,pierzând frumusetea naturala si eterna a valorilor IUBIRII AUTENTICE sadite în fiecare din oameni nascuti pe planeta Terra,Paradisul oferit noua ,creatiei lui DUMNEZEU,pentru a-l pazi si lucra vesnic,vesnicie pierduta din pricina neascultarii de ADEVARUL UNIC.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Am observat în vremea din urmă, că adevărul nu este atât de greu de rostit, pe cât este de greu de acceptat de către cel căruia îl spui.
  A spune sau nu adevărul, rămâne unul dintre cele mai controversate lucruri de pe Pământ. Nu ştii niciodată când trebuie să-l rosteşti sau când trebuie să-l treci sub tăcere şi să găsesti modalitatea de al spune fără a vătăma destinatarul lui, este întradevăr ceva destul de dificil de realizat. Poţi fi acuzat de insensibilitate, incultură, lipsă de diplomaţie. Să trăieşti cu vina că adevărul spus de tine a durut atât de tare, când nu ai vrut altceva decât să fii sincer şi să dai dovadă de omenie, este un lucru destul de derutant. E o chestiune de echilibristică(verbală) chiar.

  Apreciat de 1 persoană

  • Lipsa adevarului inseamna minciuna?! Sau o dulce agonie?
   Personal cred, ca adevarul prinde multe forme!
   Si intotdeauna va fi asa!
   Eu cred ca Dumnezeu exista – acesta este adevarul meu!
   Ateul crede ca nu exista Dumnezeu – aceasta este adevarului lui! Si chiar este! Cata vreme nu-l are in inima lui, el nu exista! 🙂

   Apreciază

   • Eu prefer întotdeauna adevărul. Mă scuteşte de multe gânduri. Deci, cine îmi spune adevărul îşi face o „pomană” cu mine. Întotdeauna. Nu neg că este dureros. Dar e bine să-l ştii mai devreme, decât să trăieşti într-o iluzie. E drept că şi asta are frumuseţea ei. Dar este, cred eu, o cruzime să ascunzi ceva ce până la urmă trebuie să declari oricum. Sunt însă şi situaţii extreme, când ascunderea adevărului este tot ce poţi face mai bine pentru cineva.
    Aşa încât, adevărul prinde multe forme, aşa cum bine spui. Echilibristică –cum spuneam mai adineauri.

    Apreciază

  • In mod normal bunul mers al lucrurilor nu sta sprijinit pe o minciuna, si chiar daca, sa zicem ca sta… foarte curand se va clatina si va tulbura totul.
   Dar sunt cazuri in care, un adevar spus intr-un timp nepotrivit, sa provoace dureri sufletesti si trupesti, nemarginite.
   Sa tinem sub tacere si sa dezvaluim parte de adevar in functie de capacitatea celuilalt de a digera situatia e din nou o chestiune ciudata… dar o facem!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s