Dependenta

image

Fara minte sunt schiop, fara inima sunt orb!”

… te zaresc printre tic-tac-urile de multe ori zgomotoase ale inimii…
Cu fiecare bum, imi pari mai … clar, mai plin de lumina, mai senin, mai inalt, mai brav!
Nu stiu de ce – aproape ca nici nu-mi pasa,
Cert este ca vederea mea isi vindeca miopia, respirandu-ti silueta prin toti porii…
Raman dependenta de ritmicitatea ei si insist sa o pastrez „vorbareata”!
Doar asa te pot privi iubindu-ma,
Doar asa te pot simti privindu-ma,
Doar asa imi pot vindeca orbirea ce-mi ameninta ingrijorator … existenta!

Anunțuri

32 de gânduri despre „Dependenta

   • O persoana rationala,fie barbat sau femeie,nu reprezinta „OMUL” autentic,desavârsit,facut „dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu (DRAGOSTEA ABSOLUTA,ETERNA).
    Omul autentic,perfect,desavarsit este creat din IUBIREA,(atractia,tare ca moartea,sacrificatoare)dintre un „el” si o „ea”,M+F…+S.F.=Fam.S.(o formula simpla,ce ar putea schimba sistemul înselator mondial,întrun nou „Paradis pierdut” din pricina „sufletului” amagitor si slab,care cedeaza atât de usor tentatiilor înselatoare,corupând ratiunea si ramânând sub blestemul neascultarii INTELEPCIUNII,care este echilibrul perfect dintre sentimente si ratiune,egalitatea dintre barbat si femeie”NUMAI ÎN HRISTOS”,cea ce va produce mutatia genetica necesara renasterii (nasterii din nou din apa si Duh)…[„ISUS i-a raspuns:”Adevarat,adevarat îti spun ca,daca nu se naste cineva din apa si DUH nu poate sa intre în IMPARATIA lui DUMNEZEU.Ce este nascut din carne este carne si ce este nascut din DUH este duh. Nu te mira ca ti-am zis:’Trebuie sa va nasteti din nou’. Vîntul sufla încotro vrea si-i auzi vuietul,dar nu stii de unde vine,nici încotro merge.Tot asa este si cu cine este nascut din DUHUL.”]…

    Apreciază

   • Nuuu, orbirea in dragoste nu tine doar de vederea calitatilor omului iubit, dar si de defectele acestuia…asta e provocarea! Iubirea ca un plonjon de la fereastra e doar o definitie a ei! Si uite ca se mai intampla sa nu mai ai dragostea ei/ lui si totusi respiri, traiesti si vezi pe cont propriu…iti dai seama ca totusi existi….fire pasionala! 😉 dependent de dependenta!

    Apreciază

  • Sunt de-acord! Eu sunt dependenta de iubire… in toate sensurile ei!
   Iubesc oamenii, iubesc naatura, pasarile, marea… muntele…. iubesc muzica…
   De fapt… imi place sa iubesc! Da dau liber inimii sa simta! Ce vrea ea – dar ea simte in general iubire!
   O fi bine … o fi rau… cine stie?!

   Apreciat de 1 persoană

   • Nici gând sa fie…”rau”! Macro si micro-Universul spatio-temporal,în care se desfasoara existenta fiintei rationale OMUL ,(enigmatica,tainica,eterna,atît de neexplorata si necunoscuta),este rezultatul IUBIRII DIVINE DESAVÄRSITE,ABSOLUTE si ETERNE,care este o succesiune infinita de experiente si noi perceptii,noi dechideri de orizonturi,din ce în ce mai interesante si de dorit a le experimenta,un perpetuum mobile ciclic ETERN. Frica de viata si moarte a omului „nedesavârsit”este o piedica în calea fericirii, trairii libere,autentice,într-un echilibru perfect între sentimente si ratiune =”INTELEPCIUNEA INALA”(LUMINA DIVINA)…
    Fericirea ori nefericirea fiecarui individ în particular,tine de capacitatea si puterea de a mentine constant acest echilibru,între ratiune si sentimente,(autocontrolul)al corpului bio-fizic…Orice dezechilibru,va provoca suferinte,boli sau chiar moartea corpului fizic.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s