O lume incolora, inodora, insipida!

de-ce-nu-scapam-de-tristete

Doamne,

umezește-mi ochii minți și da-mi răgaz sa-mi plâng nepriceperea! Dincolo de slăbiciune, încă-mi doresc ce știi! Inca îmi leagăn visarea, tremurând!

Sunt un om trist!

Sunt un om ce refuza sa-și învețe lecția! Am căpătat revolta ce-mi fuge acum rătăcind printre punctele cardinale ale ființei! Si doare….

Doare sa vrei și sa nu poți …

Doare sa poți și sa nu vrei…

Si ma întreb … rămas fără pământuri, ce floare a iubiri ar mai putea inflori?! Unde-ar putea sa-și prindă rădăcina când peste tot s-a instalat prăpastia …haul unui rămas bun pe care-l urăsc?!

” Iubiți-va unii pe alții și împreună iubiți-l pe Dumnezeu ” 

Din păcate, sunt un om trist!

Sunt om … pierdut printre cuvinte!

Sunt om … golit de suflet … pufuleț topit pe vârful limbii … inodor, incolor, insipid!

Reclame

14 gânduri despre „O lume incolora, inodora, insipida!

 1. Iubirea nu este un sentiment, nu are origine materială…Această energie unificatoare stă la temelia Universului și prin ea ființăm la temelia acestuia, sau rătăcim pe la periferie. Iisus spune să ne iubim unii pe alții…AȘA CUM ne-a iubit EL…Adică cu iubire ADEVĂRATĂ. Care este problema?” Dacă EL spune că se poate, de ce să nu o facem ?

  Apreciat de 1 persoană

 2. Expresia gîndirii sunt cuvintele exprimate vocal ori scrise,prin care comunicam unii cu altii,producând stari sufletesti,placute sau dezagreabile,înaltatoare,vitale,sau demolatoare,mortale deoarece aici si acum,suntem imperfecti,limitati de perceptia celor cinci simturi.
  Isus Hristos,Cuvîntul Lui Dumnezeu întrupat,biofizic,ne-a aratat CALEA spre desavârsire,prin SACRIFICIUL trupului SAU.
  Viata autentica ,vesnica,nu poate fi perceputa decât pe aceasta CALE UNICA,SINGURA ADEVARATA,oricare alta varianta stiintifico-filosofica reprezinta erori si înselaciuni omenesti ,firesti.
  FIUL LUI DUMNEZEU a suferit si a fost omorât pentru ca ne-a iubit. Cei ce au ajuns la un nivel înalt al DRAGOSTEI de semeni si chiar de dusmani,sunt practic sinucigasi. Lumea nu suporta dragostea autentica,nici LUMINA CUVÂNTULUI,preferând nebunia stiintelor umaniste adamice,neînnoite,(ne)nascute din apa si DUH.

  Apreciază

   • Calea nu e nici „lunga”,nici scurta e *UNICA*,si a fost trasata în urma cu doua milenii de Hristos Isus. Cine poate însa porni pe acest drum în viata,”neatras de TATAL?”Câti sunt în zilele noastre si cine-i cunoaste pe cei ce sunt pe CALE? Înca nu am auzit pe vre-unul sa spuna precum Pavel:”Calcati pe urmele mele,întrucât si eu calc pe urmele lui Hristos.” Daca voi cei ce cititi acest com.cunoastet astfel de om,va rog dati-mi si mie coordonatele lui.:)

    Apreciază

 3. Mai exista o explicație posibila. Ceea ce numim noi „iubire” poate ca nu e tocmai iubire, în sensul în care a numit-o Calin. Si se poate ca acum sa ne simțim goliți tocmai pentru a putea sa ne umplem de altfel de iubire. Asta ar însemna ca „tot răul e spre bine”. 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s