Donna – partea 1

pirate-wallpaper-1

Se descotorosiseră de ea!  Toți – fără nici o excepție! Cică dezonorase o familie ce-și câștigase reputația în ani buni de lupta împotriva unei societăți care oricum se ducea de râpă!

Probabil asa se întâmpla în toate poveștile de iubire. Habar n-avea! Tot ce știa sigur era basmul asta ultra-fantastic în care se băgase nesilita de nimeni!

Ii căzuse cu tronc împreuna cu halba aia de bere servita alături de încă vreo cinci bețivi! Pirați – ori cum le-or mai spune prin popor!

Ochi mari și verzi, parul vâlvoi, extrem de jegos și transpirat din cap pana în picioare!

In mod normal ar fi trebuit sa o dezguste o asemenea arătură! Dar ceva … ceva ii șoptea inimii!

Aflase mai târziu ca se numea Boris. Ca sechestrase averi impresionante si ca  împărțise absolut tot cu poporul nevoiaș din satele vecine! Nobil – domn’le! Cautase un om generos de-o viata! Si iată – îl găsise!

La halba numărul trei deja deveniseră prieteni de catarama! Ii povestise frânturi din aventurile pe mare și o cucerise pe de-a  întregul! Omul asta se lupta cu primejdiile în fiecare zi exact cum se lupta ea cu țânțarii! Diferența se vedea în bunurile pe care le împărțea ălorlalți – pe când ea, murdărea peretele – și – atât!

Probabil cele trei săptămâni petrecute alături de el fuseseră cele mai fericite de pana acum! Donna oricum nu strălucise niciodată încât sa atragă atenția! Dar păstra o licărire ce-ți frângea inima!

Apoi – Boris veni cu propunerea inedita de-al urma pe mare! Oportunitate pe care n-avea de gând sa o arunce cât-colo! Plus ca nimeni nu dădea pe ea nici o aruncătură de bat! De ce sa nu-l urmeze?! Avea sa devina femeia pirat! Numai gândul asta o făcea sa zboare!!

Femeia pirat!

Deja devenise importanta. Boris ii explicase primejdia ce avea sa-i pândească ziua și noaptea, dar nu-i pasa! Va simți clipa la o intensitate maxima și asta o încânta pana la extreme!

– Vom cuceri lumea! Si va fi fantastic! Asta pentru ca vreau sa trăiesc secunda cu secunda viata! Sa-ți fiu femeie și sa fiu o luptătoare neînfricată a marii! Acum știu ce vreau!

Acum știu încotro ma îndrept!!

Urați-mi succes în căutările mele!

Text – Alina Panea ( Rhea – Cartea cu desene )

Reclame

7 gânduri despre „Donna – partea 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s